Om oss

Grethe

Grethe har jobbet som instruktør siden 1985.
Har drama, teater og dans utdannelse fra Høyskolen i Volda
Personlig Trener utdannelse fra NIH
Pilates og ViryaYoga instruktør

Grethe er ei litt hyper jente, som til tider er en plagsom optimist. Hun er litt pysete og handler før hun tenker. Elsker å prøve alt som er nytt og holder seg oppdatert på forskning, metoder og trender innen trening. Hun er ei lita jente, men et stort medmenneske som alltid forsvarer og tar vare på de hun møter på sin vei.

Anne Mette

Startet i frisørfaget i 1987- fagbrevet 1991.
Har spesialisert seg på hårfarge
Holdt kurs og show rundt i Norge og Europa, jobbet med TV og Motemagasiner.
Har medvirkt i en rekke utdanningsvideoer

Anne Mette er ei ironisk og realistisk jente som elsker livet. Går ikke av veien for en diskusjon, og tror hun klarer alt til det motsatte er bevist (et par ganger). Har en egen evne til å fortrenge alt som er negativt, da blir livet bra da. Laidback, stresser sjeldent. Det som ikke blir gjort i dag kan gjøres i morgen. Spontan, det er alt eller ingenting, mellomting vet hun lite om.

 

Oss

Vi er godt voksne ungdommer, som har blitt store nok til å forstå at vi ikke har tid til å vente.
Det en ønsker og vil kan ikke utsettes til i morgen, men gjøres i dag.
Begge har en enrom arbeidskapasitet, dette fordi vi elsker det vi jobber med.
En annen lidenskap vi har er å reise. Det å komme på et nytt sted, med nye lukter, nye bilder å henge øynene på. Møte mennesker med forskjellige kulturer og livssyn. Spise forskjellig mat, drikke nye viner, høre ny musikk, danse nye danser. Være åpne for det som dukker opp, å gjøre det beste ut av alle situasjoner, mens vi tar ting på sparket og til tider er alt for impulsive. Noe som ofte setter oss i de merkeligste situasjoner.
Vi føler oss veldig priviligerte og nyter det.
Det vi ønsker med denne bloggen er å dele vår kompetanse innen hår og trening som vi har jobbet opp gjennom mange år, og å ta dere med på tur rundt i verden. Hva som venter oss der ute, vet vi like lite som dere.

Motto: Styr unna tidstyver og energivampyrer. Nyt øyeblikket, man vet ikke hva morgendagen bringer.

Stor klem fra Grethe og Anne Mette

Følg oss gjerne på instagram:      @gst2day   @ama2day