SANTIAGO

image
Da skjedde det, vi ble rana!

Vi var veldig forberedt på at dette kom til å skje før vi dro, og har derfor holdt garden oppe hele veien. Lagd våre egne regler underveis for å styre unna “værstingene” og klart det så langt. Står ikke på de som har prøvd seg. Så for å gjør historien kort, vi slakket på garden: Når vi kom til Santiago, fikk vi lempet inn våre nå 6 kollie i en taxi, så når en kompis av sjåføren hoppet inn orket vi ikke lage noe styr. JA, vi vet at vi ikke skal kjøre med 2 stk. Men nå skjedde det! De kjørte, blide og hyggelige, helt de plutselig stoppet. Sjåføren spratt ut, lempet ut bagasjen fra bagasjerommet for så å dra Grethe ut av baksetet. Kompisen snappet pengene ut av hånda til Anne Mette og gikk ut av bilen hvor Anne Mette fulgte etter og på et nano sekund satt de i bilen igjen og spant avgårde.Vi snakker om at det hele tok 40 sekunder…. der stod vi, 2000 kroner fattigere, arr på sjela og ante ikke hvor vi var. Anne Mette var så sint at det dugget på øyeeplet mens Grethe lokalisere at vi tross alt bor rett nede i gata. Have to love her!

Vi hadde kun to dager i Santiago og med en aldri så listen bi smak i munnen så brukte vi dagene på å være fysisk aktive. Klatret oss opp på byens høyde, trente, spiste god mat og roet på hostellet. Nå går turen videre til Valparaiso 🙂

Klem fra to med garden oppe

This entry was posted in Reise.

4 thoughts on “SANTIAGO

  1. uflaks!!! Garden er oppe igjen og det er bra:) Men tok de kun penger, og ikke noe annet? Det er jo bra i så fall, for de 2000 kunne jeg ha erstattet for dere på et blunk 🙂
    oslo love

    • Ja vi ristet av oss sinnet og skrekken fort. Nå har vi hatt noen helt fantastiske opplevelser i Chile så nå er førsteintrykket rettet opp:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *