SAN TELMO OG PUERTO MADRE

image
Fra sjarm og rustikk til glass og skyskrapere

Som vi har skrevet om tidligere må en få med seg et skikkelig tango show når en er i Argentina og det var tango som stod i fokus denne dagen. Vi fikk billetter til La Ventana Barrio de Tango som ligger i distriktet San Telmo. Dette er den eldste av de 48 bydelene i Buenos Aires. Bydelen er sentret rundt Plaza Dorrego samt gågata Defensa. Her kan du kjøpe antikviteter og hver søndag blir det avholdt antikvitetsmarked.. Vi startet formiddagen med å varme opp med vin og tango på Plaza Dorrego. Vi blir så glade av dette livet 😉 Fortsatte ferden gatelangs gjennom San Telmo ned til havne området Puerto Madre. Det var som å komme til hvilken som helst storby. Fint med nye høybygg men akk så kjedelig. På baksiden av havna mot sumpene lå det en veldig lang promenade, med gatekjøkken på rekke og rad. De spilte Reggaton for fulle mugger, her kom det til å bli stemning iløpet av kvelden, men vi måtte videre for å rekke tango showet.

Anne Mette og Grethe

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *