HET I BUENOS AIRES

image
Mange grunner til at det var hett der. En ting var den ekstreme varmen i storbyen, men den beste grunnen var at endelig hadde vi kommet til den rette siden av verden hvor det bruser Latino i blodet. Her plystrer hankjønn etter deg fra de får tenner til de mister de og vi elsker det 😉 Plystring, tuting og litt sextrakkasering gatelangs blir verdsatt med et stort smil og et blunk på øyet fra oss ;D

2 uker juleferie i Argentinas hovedstad Buenos Aires var fantastisk. Vi bodde i det utrolig sjarmerende distriktet Palermo Soho, med lave fargerike hus fulle av veggmaling og grafitti. Designerbutikker, restauranter, barer og yrende folkeliv gjorde det lett å forelske seg i byen. Kan på det aller varmeste anbefale Hotel Costa Rica, et sjarmerende hotell med hyggelig personale.
Hadde det vært en strand i nærheten hadde vi lett kunne bosatt oss der.
Vi ble selv anbefalt denne bydelen på forhånd og etter våre erfaringer er det en av de beste bydelen å bo i som turist. Her var det politi på annethvert hjørne, og vi følte oss trygge natt som dag.

Klem fra ” hete” Anne Mette & Grethe

This entry was posted in Reise.

2 thoughts on “HET I BUENOS AIRES

  1. for et herlig sted !!! fikk lyst til å danse og sprette en champagne:) og tenk dere tok dere tid til de som ikke har noe også, store hjerter på tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *