FARGERIKE LA BOCA

image
Vi måtte selvfølgelig besøke Buenos Aires mest kjente bydel La Boca. Byen ble på midten av 1800 tallet hjemmet til italienske og spanske innvandrere som bosatte seg ved elven Riachuelo. De fleste begynte å jobbe på fabrikker og pakkhus i nærheten, hvor mesteparten av det argentinske kjøttet ble behandlet og pakket før det ble eksportert.
La Boca er i dag kjent for sine små hus som er malt i forskjellige farger. Det kommer av at de som jobbet på havnen pleide å ta med seg restene av båtmaling hjem for så male husene sine med forskjellige malingsrester.
Det er nå en turistmaskin. Utrolig koselig å vandre gatelangs blandet disse fargerike husene, hvor det danses Tango utenfor flere restauranter. Vi nøyt fargene, tangoen, argentinsk hvitvin og livet. Husk å være tidlig ute når du skal besøke La Boca, her stenger nær som alt i 1800 tiden. Hvis du ser litt bak kulissene får du et glimt av det virkelige livet i La Boca som er langt fra den overfladiske turistmaskinen.

Anne Mette & Grethe

This entry was posted in Reise.

3 thoughts on “FARGERIKE LA BOCA

  1. herlige La Boca…..får frysninger her til morgenkaffen, 🙂 fikk en følelse av at fotografen ikke helt klarte å stå stille på slutten til de rytmenene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *