GOD JUL- FELIZ NAVIDAD

image

Ønsker dere alle en riktig God Jul. Veldig koselig at det er så mange som følger oss på reisen vår, vi setter utrolig stor pris på det samt kommentarene og hilsningene vi får her.

Vi har nå ferie fra ferien, høres eplekjekt ut men det er fakta. Det har vært en fantastisk reise så langt, men alle de sterke møtene vi har hatt med mennesker, nye steder og kulturer gjør en sliten på en annen måte.

Nå er vi kommet til Buenos Aires, her skal vi feire jul og nytt år. I kveld skal vi feire julaften på en Argentinsk restaurant, det blir ikke norsk ribbe men skikkelig Argentinsk stek med fri flyt av vin og champagne. Vi snakker helaften, så ikke synes synd på oss.
Tradisjonen her er familiemiddag på kvelden den 24. pakkene åpner de ved midnatt og i 01 tiden er det ut å feste med venner. Pakkene går fort for vår del som har en pakke hver, og godt er det for det er ikke plass til mer i bagen.

Så fort vi kommer oss til hektene skal dere få se vår Argentinske julefeiring. Litt angst pga det minimale utvalget av sko og klær som befinner seg i bagen men skal da få snekret sammen noe 😉

Så herved ønsker vi dere alle en riktig god jul. Kos dere med familie, venner eller hvordan dere har valgt å feire julen!

Varme juleklemmer fra Anne Mette og Grethe

This entry was posted in Reise.

7 thoughts on “GOD JUL- FELIZ NAVIDAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *