YOGA I BYRON BAY

IMG_3262
Byron Bay er kjent for sin allsidige og alternative stil så her finner du yoga i alle varianter med meget dyktige instruktører. Du kan hoppe på enkeltklasser eller melde deg på yoga retreat som varer fra noen dager til uker. Mange norske yogainstruktører har tatt sin teacher training utdannelse nettopp her. Jeg har lagt min elsk på et Yogastudio som ligger helt ved stranden, Beachside yoga and massage. Med åpne vinduer så du hører bølgebruset får du en yogaklasse som er tilpasset deg. Jeg valgte en rolig Hatha yoga klasse, da vi bare var 2 som møtte opp og begge var instruktørere fikk vi en time som var litt hardere enn planlagt. I nydelig solnedgang var det ikke mye å utsette på utsikten heller.

Grethe

2 thoughts on “YOGA I BYRON BAY

  1. her skulle jeg da fryktelig gjerne ha vært med, Grethe…. men jeg får vel ta på meg superundertøy og brodder…for å ta en økt yoga på Sats Ila istedetfor…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *