I MØRKET ER ALLE KATTER GRÅ PÅ BYRON BAY YHA

IMG_5055

Vi vet at vi ikke er de ferskeste eggene i kurven, men at andre også har oppdaget det er nytt for oss. Nå er det altså slik at enkelte av beachboys/girlsa hopper over oss når de er ute og deler ut flyers på stranda. Greit nok at vi ikke går på utesteder med kun 20 åringer, men de kunne jo ha spurt 😉 Morsomst var det den kvelden vi hadde thunderstorm og det haglet snøballer. Like fort som det kom forsvant uværet og lyset og plutselig hadde vi et par finske ungkalver på bordet. De delte villig ut whiskey og lurte på om vi ville være med på rommet for å feste videre. Vi rakke et par glass whiskey (ikke på rommet) før lyset kom på og gutta og whiskyen forsvant.

Klem fra evig unge Anne Mette og Grethe

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *