BYRON BAY

image
Byron Bay ligger på østkysten i delstaten New South Wales. Byen er veldig populær blant backpackere og er kjent for sin laidbacke uformelle atmosfære. Fantastisk sted for surfing som forøvrig store dere av østkysten er. Små lave hus, barbente surfere og backpackere preger bybildet. Foruten surfing er dette en ypperlig plass for deg som liker snorkling, soling, konserter, naturopplevelser, strender så langt øyet kan se og ellers en avslappende stemning. Vi var der i 5 dager og de raste avgårde. Det ble veldig lite surfing, roen fant oss men vi klarte å få et par kvelder på byen, en konsert, noen timer på stranden, trening og mye avslapping. Her snakker vi tynt Ozonlag så vær forsiktig, vi fikk erfare at dette stemte 🙂

Grethe og Anne Mette

image

This entry was posted in Reise.

2 thoughts on “BYRON BAY

  1. Hei jenter,

    Super rapportering, og fint å se at dere har det bra. Her på berget går det også fint, i disse travle førjulstider. Fortsatt god tur, og ikke minst God Jul og et fremgangsrikt nytt år. Du har sikkert fått vite, men uansett – gratulerer med nok en award – denne gangen delt med William – som GETIN of the year.

    Cheers, and take care, mvh. Erik

    • Heia Erik

      Tusen takk Erik. Ja vi har en helt fantastisk tur og føler oss veldig priviligert som har mulighet til å gjøre dette. Nå skal vi feire jul og nytt år i Argentina. Ønsker deg en riktig god jul og et fantastisk nytt år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *