BYRON BAY LIGHTHOUSE – FYRTÅRN

IMG_1102
Ønsker du å få full oversikt over Byron Bay så er en gåtur opp til fyrtårnet en fantastisk tur. Byron Bay Lighthouse ble bygd i 1901 og står på en 94 meter høy klippe. Du kan velge om du vil ta bilveien opp, eller gå den 3,7 km lange Cape Byron walking track som fører deg gjennom regnskog og klippetopper i Cape Byrons Conservation area (verneområde). Vi valgte å jogge/gå bilveien opp, men gikk også deler av turløypen. Snakk om herlig treningsøkt når du får en slik utsikt på kjøpet. Litt mindre moro var det at fare for slanger skilt var satt opp langs løypa, men heldigvis så vi ingen. I så fall var det vist best å snu langsomt for så å gå i motsatt retning som det så enkelt sto på skiltet 🙂 Er du riktig heldig, kan du både se hvaler i sesongen, delfiner og skilpadder fra utkikspostene. Mange steder rundt om i Australia er det satt opp stasjoner med et lite utvalg av treningsapparater utendørs. En slik fant vi på veien ned og fikk kjørt litt styrke samtidig. Utendørstrening og sightseeing er en perfekt kombinasjon.

Grethe & Anne Mette

IMG_3196

This entry was posted in Reise.

6 thoughts on “BYRON BAY LIGHTHOUSE – FYRTÅRN

  1. gjeng ikkje an å legge igjen komentar på det nyaste innlegget, om grå katter! så legg igjen her : latterkrampe “ler mens tårene spruter smiletegn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *