HJEMMEKOSELIG PÅ BONDI BEACH

image
Etter et par dager på Seaside backpacker i Coogee, ordnet Rachel så vi fikk leie et rom hos noen venner av henne på Bondi Beach. Vi følte oss hjemme hos Eduardo, Sunny og hunden Olive hvor vi leide et super koselig rom med egen veranda.
Været var så vekslende at den ene dagen lå vi på stranda og neste hadde vi boblejakke på. Helt fint for oss med værvariasjon, for vi er livredde for å komme hjem som to rosiner med lærhud ;D også kan en ligge timesvis i senga å se på nett tv med god samvittighet.
Rachel åpnet sin egen salong Inch Hairdressing for noen år tilbake på Bondi beach og er nå i ferd med å åpne nr. 2. Hun og mannen hennes designer og bygger den nye salongen selv og den blir helt spesiell og utrolig fin. Mellom kunder, bygging, barn og familie fant hun tid til å kjøre oss rundt, ta oss med på lunsj, ut på vin og en kjempe hyggelig middag hjemme hos henne. Anne Mette fikk også prøvd seg på noen foliestriper etter 11 uker ferie med vekslende hell 😀
Nå skal vi jobbe oss oppover østkysten, og neste stopp er Byron Bay.

Klem fra Grethe & Anne Mette

image

This entry was posted in Reise.

3 thoughts on “HJEMMEKOSELIG PÅ BONDI BEACH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *