BONDI BEACH

image
Bondi Beach ligger ca 7 kilometer utenfor Sydney sentrum, og er en av verdens mest kjente strender. Det er et paradis for surfere, de er ute på bølgene fra tidlig morgen til sene kvelden. På en skala fra 1-10 i hvor farlig det er å bade ligger ca halve stranden på fire, der er det lov til å bade og stramme badevakter passer på deg, resten av stranden ligger på 7, der er surferene. Det er vist nok 5 undervannstrømmer i vannet. Anne Mette sendte ut Grethe for en liten sjekk og hun klarte seg helt greit, når den flisa klarer seg betegnes det som trygt 😉 Det er også så mye hai i havet at det er satt opp hainett rundt stranda. Byen yrer av backpacere og mange blir i Bondi over flere mnd, overalt jobber det utlendinger. Vi hadde veldig skiftende vær mens vi var der men vi fikk noen fine dager på stranda. En koselig liten by med mange små sjarmerende butikker, kafeer og restauranter. Vi fikk også med oss Ola Conny og Morgan på opptak til sin neste serie : D

Anne Mette & Grethe

image

This entry was posted in Reise.

2 thoughts on “BONDI BEACH

  1. er det slik at man nå får se dere i serien med disse 2 svenskene? 🙂 🙂
    utrolig at dere er på Bondi B, er jo endel på tv derfra, så det er helt snålt å tenke på at dere er der……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *