PILATES PÅ BONDI BEACH

IMG_3173
Etter 2 måneder med egentrening var jeg klar for en treningsøkt med instruktør for å få litt inspirasjon. I Sydney er det pilates og yoga studio på hvert et gatehjørne, så jeg var kommet på rett plass. På Bondi Beach fant jeg et lite pilatesstudio som også underviste i ballett for voksne ☺. Jeg valgte en time som het Barre Attack. Barre er den stangen som man bruker i klassisk ballett. En kombinasjon av pilates, styrke og klassisk ballett var det vi fikk, undervist av en entusiastisk instruktør til høy musikk. Joseph Pilates var selv inspirert av dans og hadde mange ballettdansere til opptrening etter skade, så mange av hans øvelser er ”stjålet” fra typiske klassiske ballettposisjoner. Klassisk dans skal utføres vakkert og grasiøst og det samme skal pilates så dette er en perfekt kombinasjon. Da det er obligatorisk med pilates på de fleste ballettskoler er det ikke overraskende at denne kombinasjonen har blitt veldig utbret under mange forskjellige navn de siste 5 årene. Anbefaler på det sterkeste å prøve denne typen trening dersom du liker pilates og du trenger ikke å ha trent ballett på forhånd, gode instruktører veileder deg trygt igjennom alle øvelsene.

Grethe

One thought on “PILATES PÅ BONDI BEACH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *