SCULPTURE BY THE SEA

image
Morgenpromenade og joggetur tenkte vi var fint å starte vår første dag i Australia med. Vi fikk høre at turen fra Coogee beach til Bondi beach skulle ta ca 40 min. Perfekt, da går vi bort og jogger tilbake. Yeah right…… 1 1/2 time tok det i kjapp gange en vei. Der fikk vi trimmet bort litt sideflesk 😉 Ikke bare er det nydelig natur langs strandpromenaden men denne uken var også utstilling SCULPTURE BY THE SEA. Vi hadde bare med oss mobilen så kvaliteten ble så der, men har du lyst til å se flere bilder kan du gå inn her:

http://www.sculpturebythesea.com/Home.aspx

Grethe og Anne Mette

image
image

This entry was posted in Reise.

One thought on “SCULPTURE BY THE SEA

  1. Åh…tenk at jeg har vært der:) Takker Cathrine for de flotte opplevelsene jeg hadde i det fantastiske landet. Kos dere masse og nyt maten…været og ikke minst opplevelsene. Skaff dere masse gode minner:)
    Klem fra Gunn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *