HANOI

imageimage
Mens Grethe besøkte HA LONG BAY som er en av naturens 7 nye under, gikk jeg gatelangs i Hanoi. Etter 2 mnd i Asia trengte jeg å rydde litt i hodet. Selv om det har gått over all forventning er det ingen av oss som har vært så tett på noen over så lang tid siden vi var barn og ingen av oss har opplevd så ekstremt mye på så kort tid før. Så jeg trengte tid på å gå igjennom hva og hvem jeg er. Rydde bort litt dårlige uvaner jeg har tillatt meg og finne et rom jeg kunne putte deler av Asia i så jeg kan hentet det frem igjen senere 😉 Anne Mette

image
Vi har hatt en fantastisk tid her i Asia, men nå er vi klare for et nytt kontinent…. Australia!

Ha det da Asia, klem fra Grethe & Anne Mette

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *