HOI AN TIL HANOI

image
Nok en lang busstur har vi nå lagt bak oss, vi begynner å bli så drevne at 24 timer går som en drøm. Startet med en gammel skramlebuss, men ble oppgradert til den nyeste sleeping bussen med egne senger, rene luksusen. Det humper og dupmer i en utrolig fart, her er det full gass og brå stopp, i tillegg er hornet deres beste venn så man bør ha et godt sovehjerte dersom du velger denne fremkomstmåten.
Kom til Hanoi kl 0700 støle og stive i kroppen, hoppet i treningstøyet og fikk endelig en etterlengtet lang treningsøkt. Hotellet ligger ved en koselig innsjø, her jogget vi 4 runder på morgenen, for så å ta turen en gang til på ettermiddagen, da i tusle tempo. Hvor vi besøkte Ngoc son tempelet som ligger på en liten øy i Hoan Kiem innsjøen.
I morgen skal vi tilbringe dagen hver for oss, noe spesielt etter at vi har vært sammen 24/7 i over 2 mnd 😉

Klem fra Grethe og Anne Mette

image

This entry was posted in Reise.

5 thoughts on “HOI AN TIL HANOI

  1. Så vakkert! Utrolig sprekt å jogge fire runder rundt denne innsjøen etter å ha sittet på buss i 24 timer. Jeg skulle sittet med en kald drink og heiet på dere ( hehe..) Nyt dagene!

  2. – mange sterke inntrykk siste tiden virker det som … Spennende å lese det dere skriver. – Og dere skriver bra blogginnlegg, jenter! Kos dere videre på tur, ta vare på hverandre – og fortsett med fortellingene her.

    stor klem

    • Sterke inntrykk har stått i kø de siste mnd. Nå går turen til Australia, skal bli fint med miljøforandring. Vi prøver nå så godt vi kan med denne bloggingen, lærer underveis kan en trygt si 😀 klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *