LATE DAGER I HOI AN

image
Vi har hatt noen nydelige dager i Hoi An. Fått roet ned med lange late dager på stranda. Har nå endelig begynt å pugge spansk, så får vi se hvordan vi klarer oss i Sør Amerika 😀 Det har vært deilig å ta det med ro, spise haugevis med fantastisk god og billig mat. Anbebfaler på det sterkest den vietnamesiske hvitvinen Vang Dàlat, de har ikke merket flasken med om det er den søte eller den halvtørre så spenningen er stor når korken trekkes. Nye frokost favoritten er nå Banh Mi, baguette med noe kjøtt/fugl og grønnsak stuff i. Det ble ikke så mye fysisk aktivitet som planlaget men vi har syklet. Perfekt sted å sykle for oss som liker flatt landskap. For å spare penger ble det som oftes Anne Mette som syklet med Grethe bakpå. Vi har ligget på lading, er nå klare for en ny 24 timers busstur til hovedstaden Hanoi.

Klem Anne Mette & Grethe

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *