HOI AN BY NIGHT

image

Om kvelden forvandles Hoi An totalt, 1000 vis av silkebelagte lamper i alle farger og størrelser tennes og lyser opp gater, hus, båter og elven. Det er et skue som ikke kan beskrives. En dag i måneden slukker de all vanlig belysning og kun silkelampene lyser opp byen. Noen av gatene blir sperret for trafikk og en helt spesiell ro legger seg over byen. Nå skal det sies av vi er litt utenfor sesong i denne byen som er den mest turistifiserte i Vietnam. Her er det “happy hour” hele døgnet, uansett hva som skal selges. Noen av de morsomste happy hour tilbudene vi fikk var en vannlykt for 20000 dong og siden det var happy hour skulle vi få to for 50000. Vi kjøpte en 😉 og når vi fikk Cuba Libre i shot glass. Nattlivet er forholdsvis rolig foreløpig, men langs havna ligger barene på rekke og rad og bare venter på det store innrykket.

Klem Anne Mette & Grethe

This entry was posted in Reise.

2 thoughts on “HOI AN BY NIGHT

  1. Så vakkert 🙂 (ja, alt bortsett fra rotta da !!) Så ut som cuba libre’n var helt midt i blinken, ja -hehe.. Jeg trodde først at videosnuttene deres var tatt fra youtube, men oppdaget jo at dette var deres filmer, så nå må jeg jo se gjennom alle snuttene 🙂 Kos dere masse .
    Stooooor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *