FRA HO CHI MINH TIL HOI AN

24 timer, med 20 min pause på sleepingbus. Vi har liggesår og er innhule av sult! Altså…… vi skal hele veien opp til Hanoi, derfra skal vi fly til Australia. Så vi tenkte at vi tar unna et stort jafs av strekningen nå. Kl 0800 dro vi fra Ho Chi Minh, alene på bussen med 2 super grinete sjåfører. Fikk en kjapp tissepause på den verste bensinstasjonen som kan oppdrives i Vietnam, sjåføren tutet på oss for han mente vi tissa for treigt. Kom fram til Muine kl 1300, fikk da en 20 min pause hvor vi rakk å kaste innpå litt ris og nudler. Så ble vi hivd på neste buss, som var ny og fresh med fullt belegg. Koste oss der, hyggelig betjening, fred og ro. Kl 1900 kom vi til Nha Trang, måtte løpe for å komme oss på neste og siste buss. Prøv og løp med 32 kilo bagasje. Gammel sliten buss med sur betjening som drev med monkeybuisness. De stappet bussen full underveis, folk sov på gulvet og de stoppet i mørke bakgater, lastet av og på mystiske kasser. Det var også de eneste stedene en hadde mulighet til å få tisse, ikke lett å gjemme seg når en helt full buss glaner ut. 2 stk ble t.o.m. kjøret fra og måtte løpe etter bussen. Et lite tips! Bestill plass bakerst i bussen, der er det mest plass til håndbagasje og mulighet for å strekke ut beina. Skal også sies at det koster kun 200 kr for åpen bussbillett på tvers av Vietnam med maks 6 stopp.

Hilsen oss
image

This entry was posted in Reise.

2 thoughts on “FRA HO CHI MINH TIL HOI AN

  1. steike for en busstur….men dog nærmere Australia. Jeg er så spent på blogg derfra 🙂
    Perfekt timing på bloggen altså, jeg får nyheter til morgenkaffen:)
    dagen er ikke den samme uten 🙂

    • Det var et rent helvete men verdt det, for nå er vi i den vakreste byen jeg noensinne har sett. Vi har det så bra at det gjør litt vondt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *