PÅ VILLE VEIER I SAIGON

image
Vår mopedsjåfør fra kvelden før tilbød seg å kjøre oss til Cu Chi tunnelene på en ”stor” motorsykkel, heldigvis var de ikke større enn 125 kubikk. Nærmest nakne og med hjelmer tynne som eggeskall var vi ikke høye i hatten når vi kom ut i trafikken, for her er det rett og slett vilt. Vietnam er landet med flest mopeder og motorsykler og det merket vi straks. Når sant skal sies så er det system i kaoset.
Det ble en fin dag med en morsom avslutning. Guidene dro oss med på en lokal restaurant hvor vi ble tvunget til å spise fugleunger som enda ikke var klekket, de smakte godt men det var hjerteskjærende. Det som smakte bedre var at det kostet 1 us dollar for 7 øl.

Grethe og Anne Mette

image

This entry was posted in Reise.

2 thoughts on “PÅ VILLE VEIER I SAIGON

  1. utrolig 🙂 men må innrømme at det var helt ok å sitte med soyayoughurten , når jeg leste dette innlegget. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *