LUKSUSLIVET

image

Etter verdens mest skitne rom i Siem Reap og en natt i et muggbefengt rom her i Sihanoukville var det på tide med en oppgradering og litt luksus. Nå har vi installert oss 4 netter i en bungalow på stranda, og vi nyter det maks. Dagene tilbringes på solsenga. Sesonengen har ikke startet ennå, så det er kamp om kundene. Vi har mellom 3 og 15 stk. hengende rundt og i solsenga som ønsker å selge armbånd, massasje, hårfjerning og mat. Det er som å være på et teater. Her får du sjalusi, kjærlighet, drama, krangling, vennskap, smil og fantastiske kostymer. Vi viser første del av kostymene, nemlig hatter. Det er viktig å ha en hatt som skiller seg ut. For de av dere som kjenner oss godt, vet dere at bestemora vår hadde vært dronninga her ;D

En teatralsk klem fra Grethe & Anne Mette

image

This entry was posted in Reise.

One thought on “LUKSUSLIVET

  1. Peggy skulle nok ha lært de et og annet om hatter ja 🙂
    Godt dere får noen dager med luksus 🙂 Det ser helt fantastisk ut… Her i Oslo er det de første snøfnugg som faller ned fra himmelen…..Radiatorene `summer`og det som er av talg ber om å bli tent på kvelden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *