NATTBUSSEN TIL SIHANOUKVILLE

Nå har vi kommet oss til Sihanoukville og det med nattbussen. Vi slet litt med å velge fremkomstmiddel. Valget var båt, fly og buss, det selges veldig billige togbilletter gatelangs her, problemet er bare at finnes ingen tog 😀 Etter å ha surfet rundt på nettet hvor det er like mange meninger som det er folk, med mange skrekkhistorier om dårlige busser og veier ramlet vi over hotellbussen og vi fikk en god følelse. Dermed var det gjort! 12 timer med hotellbussen viste seg å være et ypperlig fremkomstmiddel. Vi hadde egen lugar, sengen er nøyaktig 1,70 m. lang, så Grethe hadde god tumleplass, mens for Anne Mette gikk det akkurat. Vi sov i ca. 11 timer, merket en dump etter 13 mil så plutselig en ny dump etter 42 mil, det var dumpene sine det. Fikk et etterlengtet dostopp kl 03 om natta. Som vanlig hadde vi ikke booket et sted å bo, men av erfaring stoler vi på taxi sjåføren, det gikk tålelig greit denne gangen også. Fant noen morsomheter i dag så vi skal oppgrader oss i morgen.

Gratulerer med dagen pappa/onkel Bjørn! Håper du får en fantastisk dag. Vi tar en skål for deg i kveld 😉

God natt klem fra Anne Mette & Grethe

image

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *