KRABI THAILAND

IMG_3847
Nå har vi hatt 5 uker med ekstrempåfyll i hjerne, hjerte og sjel. Vi var så klare for 6 dager med sol, strand og et par fester. Landet i Bangkok, booket oss raskt på et fly til Krabi. Alt gikk smurt, fly, buss til byen og innlosjering. Våknet neste dag til lett overskyet, lykke tenkte vi siden det tross alt er regntid, fikk smurt inn kroppene med solfaktor 30, pakket strandbagen og siden har det mer eller mindre regnet. Det ser nok ut på bildene som om vi kun har hatt fint vær, men det var bare siste dagen solen skinte hvor det var trygt å ta med kameraet.
Været kan en ikke gjøre noe med, og vi har fremdeles mer en 6 mnd sol foran oss, så vi har brukt dagene til å ta vare på oss selv. God mat, øl, pyntet tær, knadd kroppen, slappet av og fikk oss en fest. Nå er vi ladet opp, klar for flerer gode opplevelser.

Stor klem fra like bleke Grethe og Anne Mette

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *