BANGKOK THAILAND

IMG_3893

Med våre 2 “bittesmå” bager på 25 kg landet vi i Bangkok. Fikk kommet oss på toget og videre med metroen. Easy easy som bilettdamen sa. Ja, å finne frem var enkelt, men vi har kjøpt to traller til å ha bagene på i kina og som kjent “made in China” er ikke et kvalitetsstempel. De gikk selvfølgelig i oppløsning, men redningen ble en blid sjåfør i en Tuk Tuk.
Våknet dagen etter til strålende sol og klare for Sightseeing på egen hånd. Tok lokalbåten opp Chao Phraya River, hoppet av ganske langt oppe og skulle tusle nedover til vi ikke orket mer for så å ta Tuk Tuk resten av veien. 5 timer senere sto vi plutselig utenfor der vi bodde, dagens treningsøkt i boks 🙂
Resten av kvelden tilbraktes i den koselige bakgården på New Road Guesthouse med huskattene sovende på fanget og gitarspill i bakgrunnen mens vi blogget

Klem fra Anne Mette og Grethe

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *