UKESLUTT 34

Grethe: Nå har vi endelig fått testet ut og åpnet HOT Mojo på SATS Bislett. Siste finpuss på timeplan og overlevering er i boks. Har tatt en avskjeds øl med de beste kollegaene 😉

Anne Mette: Har vært på roadtrip til Porsgrun med Nina Steinsland, vi hadde minikurs for La Famme med etterfølgende middag. Alltid koslig og mye latter med den gjengen. Barnebursdag, feiret 1 års dagen til skjønne Uma.

Sammen: Gjort vår borgerplikt, forhåndsstemt!! Var på utekino på St-haugen sammen med Madde. Det var vist det 11. året de hadde denne happeningen og det med publikumsrekord. Om du er mest intressert i filmen lønner det seg å være tidlig ute, for å få seg en god plass. Vi så ca. 60% av lerrete, men for vår del var det stemniingen og ølen som lokket. Ellers har vi hatt en hyggelig kveld i de dype skoger, grilling med familien. Grethe ble adoptert av Anne Mette sine tantebarn, så nå er hun blitt tante Grethe.

Klem Anne Mette og Grethe

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *