UKESLUTT 33

Enda en fin uke har gått i historieboka med mange hyggelige kvelder med gode venner, mat og vin. Jeg er ikke den som går oftes til frisøren, det er nå et år siden sist. Det var derfor veldig deilig å få både lysnet litt, fjernet litt krøller og rettet opp selvklippen. Takk Nina 🙂 Du kommer til å bli veldig rik i himmelen!! Grethe og jeg avsluttet uka med å “Shake some ass” på Sjakk Matt mens vi feiret bursdagen til skjønne Eva.
Anne Mette 😉

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har fått leid ut leiligheten, holdt Pilateskurs og knust telefonen. Hektisk uke der jeg nå kjenner panikken spre seg fordi jeg er så bekymret for at jeg ikke blir ferdig. MEN alt ordner seg 🙂

Grethe:)

pilates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *