UKESLUTT 32

Da ble min leilighet også endelig ryddet og pakket bort. Utrolig hvor mye man samler på, det ser man først når man skal flytte. Med god hjelp av Anne Mette, Eli og Henning fikk jeg kastet og bært bort det meste så nå er den klar for nye leietagere.

Denne helgen var det Sats Convention, men den fikk jeg dessverre ikke vært med på (måtte prioritere pakking). 2000 Sats ansatte var samlet for inspirasjon og sosialt samvær i Gøteborg. Jeg var så heldig å vinne prisen som beste CenterCoordinator for 2012. Dette var utrolig koselig og veldig stort. Jeg pleier alltid å si at jeg har verdens beste jobb med verdens beste arbeidskolegaer, jeg føler meg veldig priviligert og heldig. Selv om det ikke ble Convention så fikk jeg en fantastisk dag på Øya festivalen med Anne Mette, Henning og min søster Eli, (litt pause i pakkingen måtte vi ha). En perfekt helg med gode venner og familie, god musikk og mye latter.

Klem Grethe

Anne Mette sier også hei 🙂

IMG_2643

One thought on “UKESLUTT 32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *