UKESLUTT 31

Tja….. når en skal oppsumere hva en har gjort siste uka innser en at det er ikke alle ukene i livet som er like interessante. Nå er i allefall reiseruta klar, flybillettene booket og de hotellene vi trenger for å få visum er bestilt. Resten tar vi på hælen.

Ellers har det blitt mye kos på Perlen (Grethe sin veranda) vi må jo spare penger. Anne Mette var ute på middag med Tim, Knut og Pia som hun jobbet sammen med i Loreal. Det er vel sånn ukene kommer til å gå, fine tider med gode venner før vi reiser fra de.

Klem Anne Mette & Grethe

IMG_2611

3 thoughts on “UKESLUTT 31

  1. Kule tøfler, hvor får jeg tak i sånne? Jeg har bare ullsokker, og de har hull på hælen 🙂 og er veldig glad for at dere bytter på hvilke side dere ligger på, henholdsvis på perlen og i sengen 🙂 kul tv `by the way`
    Sjokkedorisej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *