UKESLUTT 30

Nå har vi blitt samboere. I 10 mnd. skal vi sovne og våkne til hverandres trøtte tryner. Det er nok bra at 8 av disse måndene skal tilbringes rundt i den store verden 😉 Denne uken har gått til å tømme og vaske ned Anne Mette sin leilighet, med innhentet hjelp fra Pias tellekanter A/S ble det fortgang på saken. Nå gjenstår det å pakke/vaske ned Grethe sin leilighet og litt jobbing, så er det bye bye Norway – Hello……

Lite reisetips: Opprett en minnebank hos en fotoforhandler. Slik at du fortløpende kan overføre dine bilder i tilfelle du mister kameraet ditt. De fleste har i dag også app som gjør det lett å flytte bilder fra mobil/brett.

Klem Anne Mette & Grethe

IMG_2591

One thought on “UKESLUTT 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *