UKESLUTT 26

Dette var en uke med en en koselig avslutning. Torsdag reise jeg hjem til Kristiansund for å treffe famile og venner. I tillegg fikk jeg med meg god musikk på Tahitifestivalen. Litt trist at jeg ikke skal se de jeg er så glad i på ett år, men med bloggen vår skal de iallefall få ta del i vår spennende reise som nå nærmer seg raskt. Kun 2 måneder igjen til vårt livs eventyr.

Kristiansund viste seg fra sin beste side med mye sol. Utsikten fra mamma og pappa sin terrasse er ørlite bedre en min her i Oslo. Her kan man sitte å se på solnedgangen mens supplybåtene kommer inn fra havet, fantastisk følelse.

@gst2day

IMG_2525

 

Da er mine 2 uker ferie i år over. Fin uke med sol og parkliv, regn og kino. Så fast and furios 6, den var over all forventning veldig bra. Helgen tilbrakte jeg i Kristiansund. Fikk litt tid med familien som jeg nå ikke skal se på et helt år. Spist mye god mat hos mamma 😉 Var også på CC Cowboy konsert på Tahitifestivalen. Føles som om jeg drakk tom festivalen for hvitvin.
Nå blir det 2 mnd. med intensiv jobbing, rydding og organisering.

@ama2day

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *