UKESLUTT 24

Nå har festivalsommeren startet og vi har så mye å glede oss til. Norwegian Wood med fantastisk vær var en deilig begynnelse og for meg var Tommy Tokyo høydepunktet. Konserten startet kl. 1415 og det så ut som det var i tidligste laget, for det var dessverre ikke så mange som hadde funnet veien dit. Fikk du ikke med deg Tommy Tokyo på Norwegian Wood, så har du mulighet 12. juli på Rockefeller.
Har du fri eller begynner sent på mandager så kan søndag med Frank Znort på Blå være en veldig bra avslutning på uken. Ta på danseskoene og slipp deg løs til hærlige danserytmer og høy stemning. Det er så unorskt og lite selvhøytidlig som du kan få det. Hver søndag spiller de og det er gratis.
Nå er det bare å glede seg til en sommer fylt med god musikk.

@gst2day @ama2day

IMG_2406

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *