UKESLUTT 22

Shit banditt, panikk! Nå er det 90 dager til vi reiser, har så mye å gjøre at jeg blir handlingslammet. Det eneste jeg har rukket er å få en tattoo av Grethe så hun skal bli lettere å finne hvis vi kommer bort fra hverandre der ute i den store verden 😉 Ellers har jeg holdt kurs i Elverum sammen med Benjamin. Quiz og øl med T&G gjengen, og nyter at det er sommer.

@ama2day

image

 

Litt den samme følelsen som Anne Mette, ørlite stressa, men alt ordner seg for snille piker 🙂 Ellers har uken gått med til forberedelser av Pilates kurs i Stockholm. På finværsdager foregikk forberedelsene i bakgården, så var det bare å flytte på balkongen når regnet kom. Kurset varte bare en dag og uten noe overnatting betydde det veldig tidlig opp på en lørdags morgen. Nå er det sommer så ingen flere kurs, nå skal resten bare nytes med gode venner og familie.

@gst2day

IMG_2343

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *