UKESLUTT 21

Det er sommer 😉 Nå er sommeren innviet i tradisjonene tro med reker og rosevin på verandaen til Grethe. Bortsett fra jobb ble det noen løperturer langs Akerselva denne uka. Helgen var helt fantastisk med reker, park, grilling, sol, venner, latter, tyrkisk peber shot og turning. Skulle gjerne lagt ut noen turn bilder for å gi deg en god latter, men det ble utført i bikini med noen shot innabords så det som skjer i Ilaparken får bli i Ilaparken 🙂

@ama2day

Dersom du ser Anne Mette så må du regne med at jeg er rett i nærheten på fritiden 🙂 Joggeturene får hun ha for seg selv, jeg får nok trening i min jobb, men på den sosial fronten har jeg nok vært med på det meste. Jeg henger meg derfor på Anne Mette sin betraktning av uken 🙂

@gst2day

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *