UKESLUTT 20

Denne uken har vært preget av store festligheter. Med mange fridager, knallvær og 17. mai feiring ble det mye moro. Sommeren har endelig kommet, så terassen ble innviet med et glass vin og skravling til langt på natt. 17. mai startet med fiskeboller i hvit saus og Rose vin, før vi ruslet gjennom løkka for å gå på show med Elin. Vi har også rukket en tog tur til Sandvika hvor vi var invitert på Biker fest. Hentet i en hvit noget gammel limousine ble vi kjørt til Midgard sitt 20 års jubeleum. Dagen derpå var heldigvis knall fin med masse sol, så hvile i parken gjorde godt. Nå skal siste dager av mai nytes, før vi begynner med forberedelser og gjøremål for vår stor ferie 1. september 🙂

Grethe og Anne Mette

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *