UKESLUTT 19

Atter en fin uke har gått i historie boka. Har vært på skatt og mva kurs på skatt øst. Da oppdaget jeg at det har virkelig blitt en helt ny bydel som må utforskes iløpet av sommeren. Sluttet å røyke for 10 uker siden 🙂 Det har gått lekende lett så langt, bortsett fra at jeg har vært skrubbsulten i 2 mnd. Det har blitt mye mat og noen ekstra kilo, så nå går dagene i å jobbe og løpe!

@ama2day

image

 

Jeg henger meg på bildet til Anne Mette siden jeg var med på skattekurset jeg også. Uken besto av mye jobbing, men også tid til sosialt samvær med venner og deres barn. 6 timer med en 2 1/2 åring var en treningsøkt i seg selv, så vi sovnet begge 2 i senga foran TV´en 🙂 Balkongen er pyntet med blomster så nå er det på tide med litt varmere vær slik at den kan brukes.

@gst2day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *