SIDE I TYRKIA

Side i Tyrkia ligger ved Middelhavet midt i mellom Alanya og Antalya. Jeg var der sammen med SATS Nordic Trainer Team. Teamet består av Personlig Trenere og Instruktører som holder kurs i regi av Sats. Vi bodde på Sunwing Side East Beach ca 1 times busstur fra flyplassen i Antalya.

Hotellet har en stor fitness- og spa avdelinge. Fin aerobicsal hvor du har alt fra Yoga, kondisjon og styrke timer. Velutstyrt styrkerom, tennisbane, golfbane og vannaerobic er noen av aktivitetene du kan velge mellom. Med butikker, barneaktiviteter og barer på samme område, så det ut som de fleste hadde det de måtte ønske. Perfekt for barnefamiler og hvis du bare er ute etter sol og velvære, all inclusive. Det betyr at hadde det ikke vært for at dette var i jobbsammenheng, så hadde jeg aldri valgt dette hotellet. Her ble det alt for organisert og bekvemt og ingen fornemmelse av at du var i et annet spennende land.

Vi skulle være der i kun 3 dager med aktiviteter fra morgen til kveld, men jeg fikk da iallefall med meg en utflukt til gamelbyen. Det som møtte meg var gate opp og gate ned med butikker som solgte “fake” klær og solbriller, gull og souvenirer, jeg snakker om 100 vis av butikker. Byen er omgitt av imponerende ruiner, som Apollos tempel og et romersk amfiteater. Jeg var der på kvelden og ruinene var opplyst på en helt fantastisk måte.

Et par tips på veien:
– Husk å ha med 15 Euro pr. person i kontanter til visum som du må betale ved ankomst på flyplassen.
– Du kan bruke både Euro og Tyrkiske lire. Bruker du Euro kan du oppleve at det blir noe dyrere.

@gst2day

IMG_2275

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *