UKESLUTT 18

Denne uken har vært ekstra morsom og hektisk. Den startet i Side i Tyrkia på treningssamling. Det ble tid til faglig påfyll, trening i solen og ikke minst bading og litt solslikking. Vi fikk prøvd nye treningstrender, yoga på gresset i solen og en knallhard militærtrening i sanden. Mye latter og mye slit 🙂 Uken avsluttet jeg med å holde en Yoga inspirasjons samling her i Oslo og i Bergen. Frem og tilbake til Bergen på samme dag betyr tidlig opp, men med Volbeat på øret så gikk turen fort.

@gst2day

IMG_2255

 

I motsetning til Grethe sin morsomme og hektiske uke har jeg vært fryktelig forkjøla. Startet uken med å holde fargekurs i Rognan utenfor Bodø. Resten av uken har jeg jobbet og prøvd å sove av meg denne grusomme forkjølelsen. Overhørte ei på jobb si til en kunde: Ja det er mange som er forkjøla her nå, men det er ekstra synd på Anne Mette for hun er ikke vant til å være syk! Så søtt 😉 klarte å avslutte uken med en overdose rosevin sammen med Grethe, ikke smart men veldig morsomt.

@ama2day

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *