UKESLUTT 16

I år blir det en veldig sen ferie, så sommeren skal tilbringes i Oslo. Det blir jobbing hele tiden, da er det viktig å finne noe morsomt å se frem til. Denne uken ble det derfor bestilling av billetter, hotell og fly til treningshelger og festivaler. Første tur er allerede til helgen og da drar jeg til Tyrkia på treningssamling sammen med gode kollegaer. I mai blir det Yoga Games i Gøteborg, en hel helg fylt med Yoga av alle varianter. De 2 neste happeningene skal både Anne Mette og jeg på. Da er det Tahitifestivalen i Kristiansund i juni og Øyafestivalen i august. Denne sommeren føler jeg kommer til å bli preget av mye fint vær, så kveldene og helgene skal tilbringes i parken med grilling sammen med gode venner 🙂

@gst2day

IMG_2132

 

Da er ennå en uke gått, det har ikke skjedd så mye spennende. Hadde en superfin tur til Brevik på onsdag. Hvor jeg holdt fargekurs for en av salongene der nede.
Grethe og jeg har igjen vært kulturelle. I helgen var det Oslo Open, så vi har vært rundt i forskjellige atelier og sett på malerier, bilder, film og endel ting jeg ikke forstår. Det som var aller finest med det var å få se alle de fantastiske bakgårdene vi har i Oslo. Avsluttet uken med at Grethe disket opp med søndagsmiddag: winerpølse og stappe, servert på papptallerken 😉 Schmaker godt…..

@ama2day

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *