VÅR UKE

Vi tilbringer mye av fritiden sammen, så ukene våre blir til tider ganske så like. Men noe gjør vi da på egenhånd 🙂

Onsdag morgen er det Grethe tid, da har jeg meldt meg på Yoga kl. 0700 på Oslo Yoga med Maria Rommel. Fantastisk å bare kunne få være med å nyte treningen, og Maria er et så nydelig menneske så dette er for øyeblikket høydepunktet i min uke. Det blir mye trening i forbindelse med jobb, men da er det jeg som skal sørge for at alle andre har det bra, derfor er det så viktig for meg med denne ene timen.

@gst2day

IMG_2098

 

Nå er det virkelig vår. Krokus og hundebæsj slåss om plassen og det er lyst til langt på kveld. Energien og lysten til å finne på ting øker for hver dag. Denne uken har jeg trent 7 av 7 dager, veldig fornøyd. Har også fått noen øl på Løkka og vært litt kulturell.
Fredag 5. april var vi på åpningen av utstillingen “The Gadering” Utstillinge er på GAD rett ved Munch museumet på Tøyen hvor Maria Sundby har samlet 15 kunstnere.

@ama2day

image

One thought on “VÅR UKE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *