PÅSKE 2013

For en fantastisk påskeuke, strålende sol og skikkelig vårstemning. Når det er ferie trener jeg minst mulig og tilbringer så mye tid som mulig med venner. Ser man bortifra en liten forkjølelse, så ble det rikelig med kvalitetstid blant gode venner. En utrolig koselig bursdagsfeiring ble det også. Startet med en treningsøkt og fikk ørlite angst da Anne Mette annonserte bursdagen på slutten av timen, men koselig var det jo at 40 stykker sang for meg 🙂 Årets første utepils, god mat og lange gåturer rundt i Oslo sine gater, bypåske kan anbefales på det varmeste.

@gst2day

IMG_2056

 

Nå er påska 2013 over, hadde lett tatt 5 dager til. Skulle så gjerne kjent på følelsen av å kjede meg litt, men det rakk jeg ikke. Har ‘hengt’ mye med Grethe så det blir blåkopi av henne + litt mer trening – bursdagsang 😉 Nå er det vår, snart sommer, denne mnd. skal jeg flytte inn på SATS. På tide å jobbe mot bikini sesongen. De siste årene har den kun vært et par dager i mai så det haster.

@ama2day

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *