KLAR FOR SOMMEREN?

IMG_1082

Nå nærmer sommeren seg og da får jeg det samme spørsmålet hver eneste dag, Hvordan får jeg fortest mulig flat mage?

Da må jeg bare få sagt med en gang at det krever struktur og hardt arbeid. Flat mage får du ved en kombinasjon av riktig kosthold, kondisjonstrening og styrkeøvelser for magen. Å legge seg ned å kjøre på med “sit ups” er bortkastet tid. I værste fall ender du bare opp med vond rygg og vond nakke. Muskelvekst vil oppnås her også hvis du “pumper” på med hard styrke for magen (magen kan bli større), men de fleste av oss trenger nok ikke bekymre oss for den effekten 🙂

For å få bort fettreservet som du evnetuelt måtte ha rundt magen, må du legge om kostholdet (se innlegget om ENERGIBEHOV) “Punkt slanking” kun for magen er ikke mulig. Inntaket av kalorier må være mindre enn det du bruker, så enkelt og så vanskelig. Det er dette det dreier seg om uansett hvilket  kosthold- og slankeprogram du velger. Kutt ned på sukkerinntaket og fyll på med grønnsaker, så er du godt igang. Når jeg snakker om hardt arbeid så gjelder det også å sette seg inn i innholdet i det du spiser, og kontroll på dette hver eneste dag.

Legg inn ca 2 kondisjonsøkter i uken for å booste forbrenningen.

2-3 ganger i uken kjører du styrketrening for magen. Magemusklene trenger hvile på lik linje med alle andre muskler. Ha derfor en dags hvile mellom hver gang du gjør styrkeøvelsene.

Start nå og du vil kunne se forandringer og føle deg mye bedre til denne sommeren. Fortsett målrettet gjennom vinteren, så slipper du disse “skippertakene” som ikke gir de endringene som du kanskje håper på.

@gst2day

This entry was posted in Trening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *