BLONDINE ELLER BRUNETTE

Jeg er så heldig at jeg noen ganger får være med Loreal når de tester ut nye produkter. I går var jeg med og testet ut en helt ny farge serie for blondiner, INOA Ultra Blond. Det er en serie med lysfarger med troverdige, naturlige og super glansfulle farger. Vanskelig å forklare for de som ikke er frisører, men lysfarger blir stort sett ikke lyse nok, alt for gule, svir og brenner i hodebunnen under behandlingen. Dette er nå historie 🙂 Så er du en av de som skal rulle ut dine blonde lokker i sommer så har du mye å glede deg til!

image
Test produktene

image
Lars og Anders studerer resultatet nøye

image
Før og etter.

image
Før og etter

For brunettene kommer det også nye farger. En helt ny serie med MOCCA. Det er bruntoner for de som er mørkere blond til dyp brun. Kald/varme juicy, dype og rike naturlige farger

image
Før og etter.

@ama2day

This entry was posted in Hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *