YOGALATES

Den perfekte kombinasjon for deg som liker Yoga og Pilates. Konseptet er utviklet av Annette Lefterow.
www.wellnessbylefterow.com

Som navnet tilsier så er det en kombinasjon av Yoga og Pilates. Her trener man styrke, smidighet og balanse i en kraftfull flow.

Josef Pilates var selv veldig fasinert og påvirket av østlig filosofi og Yoga, så mange av hans øvelser er influert av øvelser vi kjenner derifra. Mange av øvelsene i Yoga går mer på smidighet, balanse og statisk styrke, mens pilatesøvelsene er ofte mer dynamiske. Bortsett fra kanskje solhilsen i yoga, som er en ganske hard og dynamsik sekvense som krever mye styrke.

Både Yoga og Pilates har noen felles prinsipper, og det er kontroll og presisjon. Kontroll på både kropp og hodet (tanker). Ditt hjelpemiddel for å oppnå dette, er fokus på pusten.

Dette er ikke “pumping” for å få store muskler, men fremdeles styrketrening. Det er ikke få ganger jeg har fått en kommentar etter timen som: “dette var jo slitsomt” Det er derfor fort gjort å finne ut om du gjør øvelsene riktig eller galt. Gjør du det riktig så er det slitsomt, og hvis du ikke kjenner noe, så gjør du det dessverre galt:)

Perfekt trening for å få en god og riktig kroppsholdning dvs. styrke og smidighet til å få plassert skjellettet ditt der det burde være.

@gst2day

yogalates

This entry was posted in Trening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *