NEW ORLEANS

Nattflyvning til New Orleans med mellom landing i Housten.

Byen ble grunnlagt av franskmenn i 1718 under navnet Nouvelle Orleans. NO er kjent for sin løsslupne atmosfære, rike kulturliv og særegne mattradisjoner. Med beliggenhet ved Mississippi elvens utløp i Mexicogulfen har NO gjennom 3 århundre vært et viktig knutepunkt for handel og kulturutveksling. I den historiske bydelen French Quarter finner en jazzklubber, restauranter, vintage butikker, strippere, gatemusikanter, spåkoner/menn og mye mer. Byen er dessuten kjent for å ta vare på kulturelle og spirituelle overlevninger fra karibiske innvandrere som voodoo dyrkelse. Mat tradisjonene er en miks fra Spania, Frankrike og Karibien.

@ama2day

image

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *