TOBAGO

Er en øystat nord for Sør Amerika. Tobago er den minste av de 2 hovedøyene som utgjør nasjonen Trinidad & Tobago. Ca 60000 innbyggere. Hovedstaden heter Scharbourough, men den største byen er Crown Point, her ligger også flyplassen.

Fra flyplassen har du gangavstand til hoteller, gest house, strender, restauranter og 2 av 3 utesteder på øya.

Vi bodde på A&K apartments hvor vi leide et rom med kjøkken og eget bad. Kan anbefales på det varmeste. De har 6 utleieleiligheter og prisen ligger på ca 400 pr. rom pr. natt. akapartmenttobago@gmail.com

Er du alergisk mot mygg så skaff deg myggspray allerede den første dagen. Kjøp den på Tobago for myggsparyen vi hadde med fra Norge var lite effektiv mot myggen der nede

SUNDAY SCHOOL skjer I Buccoo. Her er det et heftig streetparty hvor du møter lokalbefolkningen og danser til SteelPan musikk mellom kl. 2100 og 2300. Etter det overtar DJén som sørger for at hoftene får kjørt seg til kl. 0500 om morgenen.
Her finner man også Goat race og Crab race, veldig spesielt men verdt å få med seg.

Anne Mette & Grethe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *