SUGARLIPS – GLASSBÅT- TOBAGO

Fra stranden Store bay blir du hentet av Sugarlips som kan hjelpe deg med det meste.

Reef and Island tours
Beach BBQ
Coastline  snorklig
Moonlight BBQ
Turtle watching
++++ mye mer

Nylon pool

I følge lokalbefolkningen vil et bad I Nylon Pool gjøre deg 10 år yngre. Kan vel diskuteres om det virket på oss, men iallefall var det en fantastisk opplevelse. Man står til midjen i varmt glassklart vann, langt ute i havet.

Nomans land

Nomans land er en halvøy med hvit sandstrand og azurblått hav. Her arrangeres det forskjellige typer BBQ for turister og fastboende. På baksiden av halvøya er vannet ca 50/50 saltvann og ferskvann. Her får du servert grillet fersk fiks, kylling og hummer, iskald CARIB og mengder med rompunch (pass på rompunchen den er sterk!)

Anne Mette & Grethe

This entry was posted in Reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *